• antikvariát

Rukověť potravinářské analytiky : Určeno jako vysokošk. učebnice posl. fak. potrav. technologie VŠCHT a techn. zam. v potrav. pr

Autor: Gustav Janíček, Karel Šandera, Bohuš Hampl

740 s., 25 cm Potravinářský analytik musí ovládat různé metod...

Číst více +
500 Kč 150 Kč Není skladem

740 s., 25 cm

Potravinářský analytik musí ovládat různé metody a postupy: mikroskopické a mikrobiologické zkoumání potravin, metody fyzikální, fyzikálně chemické, obecně chemické, biologické a sérologické, organoleptické posuzování potravin, zjišťovaní cizorodých, zvláště jedovatých látek v potravinách a matematickostatistické zhodnocení výsledků. Rozsah nedovolil podrobnější rozpracování všech kapitol. Speciální postupy a metody nejsou vůbec zahrnuty.

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celoplátěná
Rok vydání: 1962
Nákupní list: H618
Stav: opotřebovaná

Detaily

EAN: 0000000000000
Autor: Gustav Janíček, Karel Šandera, Bohuš Hampl
Vydavatel: Praha : SNTL, 1962
  • antikvariát
Víno : praktická příručka Stuart Walton
80 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Bylinková kuchařka Judith Benn Hurleyová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Jak se vaří v SSSR
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Veselé umění kuchařské Édouard de Pomiane
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchařka Hanna Dumková
1200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kuchyně starého Pošumaví Václav Malovický
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Československá kuchyně Ladislav Koreček, Antonín Nestával, František Syrový
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Cukrářská technologie Alena Půlpánová
200 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.