• nové

Technologie přípravy pokrmů 6

Autor: Hana Sedláčková

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové ...

Číst více +
200 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.\r\n\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788073731144
ISBN: 978-80-7373-114-4
Autor: Hana Sedláčková
Vydavatel: FORTUNA
  • nové
Maturita Solutions 3rd Edition Elementary Workbook Czech Edition
355 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Kritika právní odpovědnosti Václav Janeček
545 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Tělo 2.1 Martin Soukup; Marie König Dudziaková; Magdaléna Ezrová
239 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Veselé samohlásky Ľubomíra Miháliková; Katarína Ilkovičová
406 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Čítanka 3 Hana Mikulenková; Radek Malý
185 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Project Fourth Edition 1 Workbook T. Hutchinson; J. Hardy-Gould
366 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Klinická fyziologie lidské reprodukce Pavel Trávník
799 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Mysl, já a společnost George Herbert Mead
149 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.