• nové

Japonská kuchyně

Autor: Tim Anderson

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si...

Číst více +
499 Kč Skladem 1 ks
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 224

Detaily

EAN: 9788076174481
ISBN: 978-80-7617-448-1
Autor: Tim Anderson
Vydavatel: Esence
  • nové
Kde jste ještě nebyli Jakub Pokorný
299 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Karlovy Vary Stanislav Burachovič
299 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Osvícenství tady a teď Steven Pinker
695 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Předávání ohně Peter Podlesný
299 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Debordelizace hlavy Ivo Toman
399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Zrození výjimečného člověka Petr Uspenskij
198 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Prečo a ako zriadiť farskú knižnicu?
46 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Kristovy relikvie Marek Šmíd
299 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.