• nové

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Autor: Helena Uhrová

\\r\\n Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpr...

Číst více +
269 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.

\r\n

\r\n Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?

\r\n

\r\n Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 96

Detaily

EAN: 9788074331510
ISBN: 978-80-7433-151-0
Autor: Helena Uhrová
Vydavatel: VÍKEND
  • nové
Moje zeleninová zahrádka Natalie Fassmann
499 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Františkánskej živel Šebestián Pavel Smrčina; Ondřej Havlíček
298 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Totální ájurvédská očista těla Maya Tiwari
388 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Kompletní příručka pro rybáře Henry Gilbey
799 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Okolo sveta 7 Martin Navrátil
660 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Fotografujeme digitální bezzrcadlovkou Martin Lukeš
469 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Královna Alžběta II.
139 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Bůh na ulici Ole Martin Hoystad
269 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.