• antikvariát

O labužnictví : fyziologie chuti

Autor: Anthelme Brillat-Savarin

z franc. přel. Rafaela Zachystalová ; předml. Charles Monselet ; lat. jaz. spoluprá...

Číst více +
150 Kč Není skladem

z franc. přel. Rafaela Zachystalová ; předml. Charles Monselet ; lat. jaz. spolupráce Eva Kuťáková ; vazba a graf. úprava Vladimír Vimr 347 s. ; 20 cm

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1994
Nákupní list: 2V 1121
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Anthelme Brillat-Savarin
Vydavatel: Praha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 1994
  • antikvariát
Velká kniha moučníků Svatava Poncová, Eva Paulovičová, Jana Horecká
180 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Světová encyklopedie vín Tom Stevenson
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchařka : kniha pro každou českou domácnost Marie Axamitová
600 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Československá kuchyně Ladislav Koreček, Antonín Nestával, František Syrový
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Receptury studených pokrmů František Zvolský a kol.
300 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.