• antikvariát

Zpracování masa pro 3. ročník středních odborných učilišť

Autor: Otakar Kolda

102 s. : obr., fot., tb., schémata ; 29 cm...

Číst více +
500 Kč Není skladem

102 s. : obr., fot., tb., schémata ; 29 cm

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1985
Nákupní list: 1G 1021
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Otakar Kolda
Vydavatel: Praha : SNTL, 1985
  • antikvariát
Lidová strava na Valašsku Jaroslav Štika
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Krkonošská kuchařka Jiří Marhold
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Bylinková kuchařka Judith Benn Hurleyová
130 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Úsporná kuchařka : zlatá kniha malé domácnosti Anuše Kejřová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Vše o čaji pro čajomily Karel Valter
100 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.