• antikvariát

Kuchařství to jest Knížka o rozličných krmích, kterak se užitečně s chutí strojiti mají, jakožto zvěřina, ptáci, ryby a jiné mno

Autor: Bavor rodovský z Hustiřan

Kritické vydání kuchařské knihy alchymisty a astronoma rudolfí...

Číst více +
300 Kč Není skladem

Kritické vydání kuchařské knihy alchymisty a astronoma rudolfínské doby z r. 1591 přináší nejen řadu nezvyklých receptů na přípravu polévek, kyselic, jích, šalší, masa, ryb, drůbeže, kaší, smažených i jiných pokrmů, ale umožňujenahlédnout i do zvyklostí renesanční kuchyně. Recepty jsou uspořádány podle dnešních zvyklostí do tematických oddílů, doplněny slovníčkem, vysvětlivkami a některé z nich jsou převedeny a upraveny pro dnešní kuchyni. Editor: Zdeňka Tichá, [která také naps.] předml.193, [4] s. ; 8°

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1975
Nákupní list: I721
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Bavor rodovský z Hustiřan
Vydavatel: Praha : Avicenum, 1975
  • antikvariát
Budějovický Budvar 1895-1995 Ivo Hajn
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kuchyně starého Pošumaví Václav Malovický
220 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Rybí kuchyně Jindřich Vaňha
280 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Výroba nápojů z ovoce Jiří Uher a kol.
180 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká kuchařka naší babičky Jana Horecká et al.
150 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.