• antikvariát

Návody k zavařování ovoce, zelenin, masa a ryb v patentních zavařovacích sklenicích

Autor: Jarmila Štěpničková

127 s. , 21 cm  ...

Číst více +
200 Kč Není skladem
127 s. , 21 cm

 

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1927
Nákupní list: C321
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Jarmila Štěpničková
Vydavatel: Praha : Sklárny a rafinerie Josef Inwald, 1927
  • antikvariát
Kulinárium Pohlreich
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Čokoláda: Velká encyklopedie
100 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Slavná historie tabákového dýmu Ervín Hrych ... et al.
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Encyklopedie piva Michael Jackson
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Rok v naší kuchyni M. Úlehlová-Tilschová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Moučníky a cukroví Vilém Vrabec
800 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká strava lidová Marie Úlehlová-Tilschová
500 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.