O nás
Jak nakupovat
Kontakty
Blog
Výkup
Přihlásit se
Sledovat objednávku
Spálená 53
Knihkupectví /
Antikvariát
Knihkupectví:
Nosiče
Knihy
Antikvariát:
Knihy
Nosiče
0 Kč
0
Kuchařky
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
antikvariát
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
Autor: Jaroslav Hrubý
358 s., 21 cm ...
Číst více +
400 Kč
100 Kč
Není skladem
Do košíku
Popis
Podrobnosti
Ve stejné kategorii
Do košíku
358 s., 21 cm
Vlastnosti
Vazba:
vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání:
1986
Nákupní list:
2K 917
Stav:
zachovalá
Detaily
EAN:
0000000000000
Autor:
Jaroslav Hrubý
Vydavatel:
Praha : SNTL, 1986
antikvariát
Slavná historie tabákového dýmu
Ervín Hrych ... et al.
350 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Důvěrnosti z kuchyně : pikantní dobrodružství šéfkuchaře
Anthony Bourdain
600 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Vše o čaji pro čajomily
Karel Valter
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Rok v naší kuchyni
M. Úlehlová-Tilschová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Kde pijí múzy, čili, Za kumštem po lokálech. Díl první, U Zlatého tygra
Lukáš Berný
180 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Velká houbařská kuchařka : 750 receptů
Jaroslav Podroužek
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Pivo jako křen : [domácí vaření piva a vše o pivu
Jolana Nováková, František Richter]
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Praktická hospodyňka : souhrn nauk, pokynů a předpisů ke správnému a úspornému vedení domácnosti a návod, jak si může hospodyňka
Olga Stránská
800 Kč
Není skladem
Zobrazit
Nákupní košík
Váš nákupní košík je prázdný.