• antikvariát

Technologie a technika výroby zmrazených potravin

Autor: Jaroslav Hrubý

358 s., 21 cm  ...

Číst více +
400 Kč 100 Kč Není skladem

358 s., 21 cm

 

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání: 1986
Nákupní list: 2K 917
Stav: zachovalá

Detaily

EAN: 0000000000000
Autor: Jaroslav Hrubý
Vydavatel: Praha : SNTL, 1986
  • antikvariát
Slavná historie tabákového dýmu Ervín Hrych ... et al.
350 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Vše o čaji pro čajomily Karel Valter
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Rok v naší kuchyni M. Úlehlová-Tilschová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká houbařská kuchařka : 750 receptů Jaroslav Podroužek
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Pivo jako křen : [domácí vaření piva a vše o pivu Jolana Nováková, František Richter]
100 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.