• nové

Technologie přípravy pokrmů 3

Autor: Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelo...

Číst více +
190 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 96

Detaily

EAN: 9788073730321
ISBN: 978-80-7373-032-1
Autor: Hana Sedláčková
Vydavatel: FORTUNA
  • nové
Marketingový výzkum Radek Tahal
489 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Dějepis mezi vědou a vyprávěním David Černín; Blažena Gracová; Michael Stefan; Slavoj Tomeček
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Heidi Johanna Spyri
164 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Angličtina pro provoz hotelů a společného stravování Josef Pytelka
134 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Pětiminutovky Čeština 5
89 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Pracovní listy k učebnici Rozmanitost přírody 4, 2. díl
44 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Mapka přírodopisu 3.díl
39 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Uspořádání světa Henry Kissinger
697 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.