• nové

Technologie přípravy pokrmů 2

Autor: Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelo...

Číst více +
190 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 86

Detaily

EAN: 9788071689522
ISBN: 80-7168-952-1
Autor: Hana Sedláčková
Vydavatel: FORTUNA
  • nové
Matematika pre stredoškolákov Zbierka úloh 1 Soňa Holéczyová
298 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Technologická past Carl Benedikt Frey
449 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
GDPR v personalistice Jiří Žůrek
389 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Účtovníctvo podnikateľských subjektov I Katarína Máziková; Martina Mateášová; Lucia Ondrušová
427 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Náš poklad I. díl Ferdinand Sládek
395 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Dobrodružství zahradního architekta Svatopluk Mareš; Radka Adamcová; Kamila Mužíková
355 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Stavebný zákon, stavebné a pozemkové právo v praxi Štefan Korec
886 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Vlastnictví bytu Markéta Selucká; Eva Dobrovolná; Vlastimil Vitoul
415 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.