• nové

Cukrářská výroba II

Autor: L. Bláha

Páté, přepracované vydání\\r\\nUčebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v první...

Číst více +
330 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Páté, přepracované vydání\r\nUčebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce \r\na s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. \r\nZabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, \r\nsmetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. \r\nU jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.\r\nNová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788073331382
ISBN: 978-80-7333-138-2
Autor: L. Bláha
Vydavatel: INFORMATORIUM
  • nové
Produktivní podnikatel Štěpán Klein
199 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Angličtina Maturitní témata Dagmar El-Hmoudová
244 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Zákony III/2022 část A – Zákoník práce
199 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Rekonstrukce rodinného domu Martin Perlík
399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Artroskopie kyčelního kloubu Petr Zeman
995 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Didaktické kazuistiky v oborech školního vzdělávání Jan Slavík; Klára Uličná; Jana Stará
416 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Základy imunologie Václav Hořejší; Jiřina Bartůňková; Tomáš Brdička
349 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Společnost s ručením omezeným z účetního a daňového pohledu Jiří Vychopeň
450 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.