\\r\\n Aktuální 8. přepracované vydání souboru \\\"Receptury teplých pokrmů\\\" - Jaroslav Runštu...
Číst více +\r\n Aktuální 8. přepracované vydání souboru \"Receptury teplých pokrmů\" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu \"NOVÉ RECEPTURY\", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů.
\r\n\r\n Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol.
\r\n\r\n Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury.
\r\n\r\n Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího.
\r\n\r\n Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i \"GEKON LITE\", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. \"GEKON LITE\" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče.
\r\n\r\n Své zájemce jistě nalezne i rubrika \"Receptury v moderní úpravě\", která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací.
\r\n\r\n Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka.
\r\nVazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
---|---|
Počet stran: | 584 |
EAN: | 9788090409347 |
---|---|
ISBN: | 978-80-904093-4-7 |
Autor: | Jaroslav Runštuk |
Vydavatel: | R PLUS |