• nové

Gastronomie

Autor: Miroslav Fišera

\\r\\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způ...

Číst více +
440 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.

\r\n

\r\n Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 300

Detaily

EAN: 9788086380780
ISBN: 978-80-86380-78-0
Autor: Miroslav Fišera
Vydavatel: 2THETA
  • nové
Informačně technologický základ Zdeněk Matúš; Richard Štěpán
210 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Otevřené hranice Bryan Caplan
359 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Mapy. Příroda. Životní prostředí Vít Vilímek; Jiří Kastner
96 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Rana po štepárskom noži Juraj Žembera; Peter Uchnár
277 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Geometrie Pracovní sešit pro 6. ročník Zdena Rosecká
42 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Sterilizace a dezinfekce Věra Melicherčíková
290 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Nekorektní literatura Stefan Segi
295 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Má svou známou notu Pavel Kosek; Hana Bočková; Markéta Holubová
599 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.