• nové

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výrob...

Číst více +
395 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.

\r\n\r\nSpolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor. \r\n \r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788090409316
ISBN: 978-80-904093-1-6
Autor: Alena Půlpánová
Vydavatel: R PLUS
  • nové
Setkání s anděly
188 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Čarovné Piešťany a okolie
749 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Rabbi Šimon Bar Jochaj a Kabala Guy Casaril
221 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Prostě Hawking! Rüdiger Vaas
349 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Moderní nordic walking Lucia Okoličányová
299 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Nespoutaná Glennon Doyle
399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Diktátoři černého kontinentu Martin Nekola
250 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.