• nové

Zvěřina

Autor: Matthias F. Mangold

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat t...

Číst více +
199 Kč Skladem 1 ks
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 64

Detaily

EAN: 9788075412553
ISBN: 978-80-7541-255-3
Autor: Matthias F. Mangold
Vydavatel: Vašut
  • nové
Ovocná hrnčeková kuchárka Svatava Poncová
256 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Dějiny Ruska 20. století 1.díl Andrej Zubov
978 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Pod blankytem s beránky pokojně pluli rorýsi Ivo Dostál
279 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Šátky, šály, kravaty Šárka Pavličová
89 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Nemoc jako řeč dětské duše Ruediger Dahlke; Vera Kaesemann
488 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Ve znamení zeleného hákového kříže Ivo Pejčoch
130 Kč
Skladem > 5 ks
  • nové
Uzly a laso F. A. Elstner
195 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Koubkokvoky Jana Koubková
290 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.