• nové

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Autor: Jana Dostálová

Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hyg...

Číst více +
143 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 54

Detaily

EAN: 9788090382084
ISBN: 978-80-903820-8-4
Autor: Jana Dostálová
Vydavatel: Forsapi
  • nové
Eggenberkové Anna Kubíková
359 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Žena s dranžírákem Daniela Mičanová
199 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Je v pořádku, že nejsi v pořádku Megan Devine
449 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Matrix Božský zdroj Gregg Braden
329 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Poker Jak vyhrávat pokerové turnaje Díl 2. Jonathan Little
99 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Rybaření Hans Eiber
249 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Arménská genocida Marek Jandák
549 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Kokořínsko známé i neznámé Vladimír Soukup; Petr David
399 Kč
Skladem 2 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.