• antikvariát

Zpracování masa pro 3. ročník středních odborných učilišť

Autor: Otakar Kolda

102 s. : obr., fot., tb., schémata ; 29 cm...

Číst více +
500 Kč Není skladem

102 s. : obr., fot., tb., schémata ; 29 cm

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1985
Nákupní list: 1G 1021
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Otakar Kolda
Vydavatel: Praha : SNTL, 1985
  • antikvariát
Rybí kuchyně Jindřich Vaňha
360 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Víno : praktická příručka Stuart Walton
80 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Jak se vaří v SSSR
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Chuť a vůně koření Jill Normanová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Praktické a zdravé večeře Anuše Kejřové Anuše Kejřová, Vilém Em. Kejř
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchařka Hanna Dumková
1300 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.