• antikvariát

Návody k zavařování ovoce, zelenin, masa a ryb v patentních zavařovacích sklenicích

Autor: Jarmila Štěpničková

127 s. , 21 cm  ...

Číst více +
200 Kč Není skladem
127 s. , 21 cm

 

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1927
Nákupní list: C321
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Jarmila Štěpničková
Vydavatel: Praha : Sklárny a rafinerie Josef Inwald, 1927
  • antikvariát
Česká kuchařka : kniha pro každou českou domácnost Marie Axamitová
600 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Moučníkářka : 1250 receptů na moučníky Jan Kettner
1000 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchařka Hanna Dumková
1300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Vyrábíme ušlechtilé destiláty Josef Pischl
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
365 : gastromapa Lukáše Hejlíka Lukáš Hejlík
180 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Prvorepubliková kuchařka Zity Kabátové Marie Formáčková
380 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Praktické a zdravé večeře Anuše Kejřové Anuše Kejřová, Vilém Em. Kejř
400 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.