• antikvariát

Úprava ryb v kuchyni : Jich zabíjení, vaření, dušení, pečení, smažení, nadívání, uzení, marinování, příprava na rošti i na rožni

Autor: Josef Bubeníček

168 s. ; 8°; volné stránky...

Číst více +
400 Kč Není skladem

168 s. ; 8°; volné stránky

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1916
Nákupní list: P221
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Josef Bubeníček
Vydavatel: Praha : A. Neubert, [1916]
  • antikvariát
Čokoláda: Velká encyklopedie
100 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Bylinková kuchařka Judith Benn Hurleyová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Encyklopedie piva Michael Jackson
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchyně Olga Růžena Rozmarová
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Řeznická kuchařka Josef Dušátko
150 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Kuchyně starého Pošumaví Václav Malovický
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
1000 klasických receptů z celého světa Jo-Anne Coxová a Elizabeth Towersová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Rybí kuchyně Jiří Vaňha
500 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.