O nás
Jak nakupovat
Kontakty
Blog
Výkup
Přihlásit se
Sledovat objednávku
Spálená 53
Knihkupectví /
Antikvariát
Knihkupectví:
Nosiče
Knihy
Antikvariát:
Knihy
Nosiče
0 Kč
0
Kuchařky
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
antikvariát
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
Autor: Jaroslav Hrubý
358 s., 21 cm ...
Číst více +
400 Kč
100 Kč
Není skladem
Do košíku
Popis
Podrobnosti
Ve stejné kategorii
Do košíku
358 s., 21 cm
Vlastnosti
Vazba:
vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání:
1986
Nákupní list:
2K 917
Stav:
zachovalá
Detaily
EAN:
0000000000000
Autor:
Jaroslav Hrubý
Vydavatel:
Praha : SNTL, 1986
antikvariát
Vietnamská kuchyně : lehce a hravě s Vietem
Viet Anh Doan
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Stolečku, prostři se : Kniha kuchařských předpisů
Hana Košková
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Řeznická kuchařka
Josef Dušátko
150 Kč
Skladem 1 ks
Do košíku
antikvariát
Mladá hospodyňka : Kniha kuchařská, obsah. osvědč. předpisy pro přípravu jídel k rozlič. příležitostem dle doby denní a období r
Anna Drůbková
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Prvá kuchárská kniha v slovenskej reči
Ján Babilon
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Bylinková kuchařka
Judith Benn Hurleyová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Čokoláda: Velká encyklopedie
100 Kč
Skladem 1 ks
Do košíku
antikvariát
Ilustrované cukrářské recepty : ilustrovaná kniha pravých, původních cukrářských receptů
Bedřich Kunčík ...
1600 Kč
Není skladem
Zobrazit
Nákupní košík
Váš nákupní košík je prázdný.