• antikvariát

Technologie a technika výroby zmrazených potravin

Autor: Jaroslav Hrubý

358 s., 21 cm  ...

Číst více +
400 Kč 100 Kč Není skladem

358 s., 21 cm

 

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání: 1986
Nákupní list: 2K 917
Stav: zachovalá

Detaily

EAN: 0000000000000
Autor: Jaroslav Hrubý
Vydavatel: Praha : SNTL, 1986
  • antikvariát
Vietnamská kuchyně : lehce a hravě s Vietem Viet Anh Doan
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Stolečku, prostři se : Kniha kuchařských předpisů Hana Košková
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Řeznická kuchařka Josef Dušátko
150 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Prvá kuchárská kniha v slovenskej reči Ján Babilon
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Bylinková kuchařka Judith Benn Hurleyová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Čokoláda: Velká encyklopedie
100 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.